Welkom bij onze familie - waar kwaliteit, zorg en toewijding samenkomen.

Lifehouse, uw lokale partner voor zuurstoftherapie aan huis!

Voorheen bekend als Air District, zijn wij gegroeid en geëvolueerd om onze kernwaarden van warmte, zorg en gastvrijheid nog beter te weerspiegelen.

Bij Lifehouse zijn we meer dan alleen een home care provider en groothandel in geneesmiddelen.
Wij zijn uw toegewijde metgezel, uw betrouwbare bron van ondersteuning en compassie.

Onze missie is om een ​​gevoel van comfort en welzijn te bieden aan zowel patiënten en zorginstellingen, waarbij we elke stap van de reis samen doorlopen.

Onze specialisatie ligt in het voorzien van zuurstoftherapie bij patiënten thuis. Dit doen we met een toegewijd team van professionals die zich inzetten om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden.

Lifehouse is meer dan alleen een serviceprovider. We zijn een gemeenschap, een familie die klaar staat om u te verwelkomen en te ondersteunen in uw zorgbehoeften.

Uw lokale partner voor zuurstof aan huis.

Met een diepgewortelde toewijding aan onze patiënten streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige zorg te leveren, maar ook een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Bij ons staat de persoonlijke benadering centraal, waarbij elke patiënt wordt behandeld met de zorg en aandacht die ze verdienen.

Als een lokale distributeur die volledig in belgische handen is, zijn we trots op onze sterke banden met de gemeenschap en onze capaciteit om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

< 3u

is de gemiddelde interventietijd

"Wij leggen onze focus op het comfort van de patiënt."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

We sturen je max. 4 keer per jaar een e-mail met onze productcatalogies.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²